HOME :: SPOMENICI :: ENTERIJERI I EXTERIJERI :: MATERIJALI ::O NAMA :: KONTAKT

Radisavljević Granit : Izrada svih vrsta spomenika i grobnica od najkvalitetnijih granita i mermera

23.09.2016.

5
Za svaku preporuku

Zahvaljujem Gospodinu Danku i gospodji Radi na odlicno obavljenom poslu. S obzirom da sam sama nacrtala kako bih zelela da izgleda spomenik i uz njihove predloge sta bi eventualno moglo da se izmeni na mojoj skici, odusevila sam se krajnjim rezultatom. Izuzetna profesionalnost, preciznos i postovanje rokova su za svaku preporuku. Veliko hvala za sve.

08.04.2016.

5
Iskrene preporuke

Spomenik smo naručili u izložbenom prostoru kod groblja Lešće u Beogradu, kod gospođe Rade koja nam je pomogla savetima pri izboru kamena. Sve je izvedeno po dogovoru i na vreme. Kvalitet izrade, preciznost i tačnost govore o visokoj profesionalnosti ove firme. Najiskrenije preporuke.

17.08.2015.

5
Sve najbolje preporuke od familije Čokrlić

Sve pohvale za ovu firmu. Ispunjenje svih uslova veoma brzo po dogovoru i sa veoma pristupačnom cenom. Odnos kvaliteta i cene je u najvišem nivou. Od samog ulaska u izložbeni prostor počevši od gospođe Rade odaje utisak odlične saradnje pa do završetka radova gde prisustvuje čak i gazda Danko sve govori o ozbiljnosti ove firme. Sve je završeno u roku sa svakim vidom dogovora. Sve najbolje preporuke za radnike Danka i Radu

14.05.2015.

5
Isrkeno preporučujem kamenoresca Danka Radisavljevića

Vec prvi susret u prodavnici, sa menadžerkom ,gosp.Radom odaje utisak da ste na pravom mestu. Vlasnik firme je takođe osoba, kojoj se moze verovati.
Visoka preciznost, solidna cena, spremnost za dogovor, postovanje termina , u sat ,su njihove odlike. Iskreno preporucujemo.

29.01.2014.

5
Odličan kvalitet

Veliko hvala na ljubaznosti, profesionalizmu, savetima, uloženom trudu i volji da izađete u susret svim našim zahtevima, povoljnoj ceni, odličnim i požrtvovanim majtorima da sve bude kvalitetno, lepo izgleda i bude završeno u dogovorenom roku. Prezadovoljni smo i svakome preporučujemo da sarađuje sa vama.

28.12.2013.

5
Zahvalnost

Zahvalnost dragoj Radi, dragom Danku i ostalim dragim ljudima za profesionalnu uslugu i ljubaznost pri kvalitetnoj izradi i postavci spomenika. Naše zadovoljstvo je naša preporuka. Veliko Hvala.

06.11.2013.

5
Porodica Tanić

Vrlo profesionalni, uslužni, a pre svega ljubazni. Spremni da izadju u susret i trude se da ispoštuju želje kupaca kao i rok! Mi ih zaista iskreno preporučujemo!

14.06.2013.

5
Radisavljevic Granit Arandjelovac

Vrlo sam zadovoljna sa ovom firmom u svakom pogledu, na prvom mestu je ljubaznost, profesionalnost, kvalitetom, rokom i cenom. Sve pohvale za gospodju Radu! Takvog radnika treba cuvati pa i nagraditi.

14.06.2013.

5
Preporuka

Retko se sreće poštovanje, razumevanje, iskrenost, profesionalnost i ljubaznost na jednom mestu. Od prvog ulaska u radnju do montaže, svaki detalj je poštovan, rokovi, kvalitet, povoljne cene i način plaćanja. Iskrene preporuke!

29.03.2013.

5
Sve pohvale

Vrlo sam zadovoljna saradnjom sa ovom firmom u svakom pogledu, ljubaznost prilikom ugovaranja posla, cena, profesionalno odradjen posao, vrlo kvalitetno i u dogovorenom roku. Preporučujum svima!

26.03.2013.

5
Ljubaznost

Sve pohvale za ljubaznost, kvalitet, povoljnu cenu i poštovanje roka!

16.02.2013.

5
Svaka čast!!

Zahavaljujem na uredno uradjenom poslu, ispoštovanim rokovima i što ste izašli u susret svakom zahtevu. Hvala vam još jednom.

15.02.2013.

5
pohvala

Kvalitetno i pouzdano. Idite u Radisavljevic granit bicete profesionalno usluzeni i dobicete najbojlu ponudu!

30.01.2012.

5
POHVALA

Preporuka svima, jer mi je u ovoj firmi posebno značila posvećenost prodavca. Složićete se da kupovina spomenika nije kao kupovina voća i povrća u prodavnici, pa mi je ta posvećenost ostavila jak utisak. Što je još važnije lak dogovor oko plaćanja. Tako da bih svima preporučila. Povoljni su, a kvalitetni.

28.01.2012.

5
Pohvale

Sve pohvale! Ljubaznost na visokom nivou.

26.01.2012.

5
Preporuka

Ekspeditivnost i uslužnost na visokom nivou. Posebna pohvala za ljubaznost prodavca.
Sve preporuke za saradnju.

20.01.2012.

5
Kvalitet i odgovornost

Otvoreni za svaku vrste saradnje, visoka profesionalnost, kvalitet i uslužnost. Veliki i kvalitetan izbor svih vrsta kvalitetnog kamena.

04.01.2012.

5

Radnja sa porodičnom tradicijom. Visok nivo profesionalnosti, poslovnosti i uslužnosti!

 

03.01.2012.

5
Pohvala

Odgovorni, tačni i profesionalni.

02.01.2012.

5
Pouzdano

Kvalitetno i pouzdano. Imaju odličnu paletu proizvoda, ne zamajavaju bespotrebnim pričama te se vrlo lako dolazi do pogodbe. Posao urade u roku, maksimalno precizno i odgovorno. Preporučujem!

17.03.2013.

Preporuka
Visoka profesionalnost! Sve preporuke za saradnju. Sve pohvale.
Pitanja (0)

 

 

HOME :: SPOMENICI :: ENTERIJERI I EXTERIJERI :: MATERIJALI ::O NAMA :: KONTAKT

Proizvodnja - januar 2011